Polica privatnosti

Ova polica privatnosti odnosi se isključivo na web stranicu www.kodzvaneta.hr u vlasništvu obrta za ugostiteljstvo Kod Zvaneta.

Ova web stranica može sadržati i informacije trećih osoba te poveznice na web stranice trećih strana. Obrt za ugostiteljstvo Kod Zvaneta ne daje nikakva jamstva u pogledu točnosti ili bilo kojih drugih karakteristika takvih informacija i poveznica, te ne preuzima nikakvu odgovornost za sadržaje stranica na koje poveznica usmjerava korisnika. Web stranice trećih strana imaju svoje neovisne uvjete zaštite osobnih podataka te je obveza korisnika upoznati se s njima prilikom posjete tim web stranicama.

Polica privatnosti temelji se na odredbama Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka EU 2016/679 (General Data Protection Regulation – GDPR) i Zakona o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka (NN 42/2018) te korisnicima ovih web stranica pružaju informacije o načinu prikupljanja, korištenja, zaštite, ispravaka i brisanja njihovih osobnih informacija.

Što su osobni podaci

Pojam ‘osobni podatak’ podrazumijeva svaki podatak temeljem kojeg se korisnik izravno ili neizravno može identificirati: ime i prezime, datum rođenja, e-mail adresa, poštanska adresa, telefonski broj, IP adresa i sl. podaci.

Prikupljanje osobnih podataka

Web stranica Obrta za ugostiteljstvo Kod Zvaneta ne prikuplja nikakve osobne podatke korisnika te ih stoga ni ne pohranjuje, obrađuje ili dijeli s trećim osobama.

Online naručivanje jela i osobni podaci

Korisnik naručuje jela u ponudi obrta za ugostiteljstvo Kod Zvaneta putem sustava trećih strana (Glovo) koje su odgovorne za prikupljanje, čuvanje i dijeljenje prikupljenih osobnih informacija, koje se koriste isključivo u svrhu dostave i plaćanja naručenih jela.

Dostavni servisi trećih strana imaju svoje police privatnosti te je obveza korisnika koji naručuje dostavu iz konobe Kod Zvaneta da se upozna s tom policom prije dovršetka narudžbe. Obrt za ugostitelhjstvo Kod Zvaneta ne snosi nikakvu odgovornost za rad ugovorenih tećih strana za usluge dostave.

Izmjene police privatnosti

Ova polica privatnosti odnosi se isključivo na podatke prikupljene na web stranici www.kodzvaneta.hr.

Obrt za ugostiteljstvo Kod Zvaneta zadržava pravo izmjene police privatnosti bez prethodne najave te nije odgovoran za bilo kakve moguće posljedice proizašle iz takvih izmjena.

Korisnici su dužni prilikom svakog korištenja web stranice provjeriti važeća pravila kako bi saznali za bilo kakve promjene u pravilima o zaštiti privatnosti. Daljnje korištenje web stranice www.kodzvaneta.hr od strane korisnika nakon bilo kakve promjene u polici privatnosti značit će da korisnik prihvaća izmjene.