Opći uvjeti korištenja

Ovi uvjeti korištenja web stranice propisuju uvjete i pravila za korisnike i odnose se na korištenje web stranice www.kodzvaneta.hr koja je u vlasništvu Kod Zvaneta, obrta za ugostiteljstvo, sa sjedištem u Valdebečki put 59, 52100 Pula. Korištenjem ove web stranice korisnik potvrđuje da je upoznat i suglasan s Općim uvjetima korištenja web stranice.

Sadržaj web stranice na domeni www.kodzvaneta.hr vlasništvo je Kod Zvaneta, obrta za ugostiteljstvo te se, ukoliko to nije drugačije navedeno, ne smije kopirati, objavljivati, distribuirati i sl. bez izričitog pristanka vlasnika stranica. Sadržaji objavljeni na web stranici imaju informativni karakter, obrt za ugostiteljstvo Kod Zvaneta, nastoji objaviti točne informacije ali ne daje nikakva jamstva u pogledu njihove preciznosti i potpunosti.

Korištenjem sadržaja ove web stranice korisnik prihvaća sve rizike koji nastaju iz njena korištenja te prihvaća koristiti njen sadržaj isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost. Obrt za ugostiteljstvo Kod Zvanetao isključuje svaku odgovornost za izravnu i neizravnu štetu koja proizlazi ili bi mogla proizaći iz pristupa i korištenja sadržaja stranica, bilo kakvih pogrešaka u njihovom sadržaju ili nedostupnosti zbog tehničkih razloga.

Ova web stranica može sadržati i informacije trećih osoba te poveznice na web stranice trećih strana. Obrt za ugostiteljstvo Kod Zvaneta ne daje nikakva jamstva u pogledu točnosti ili bilo kojih drugih karakteristika takvih informacija i poveznica, te ne preuzima nikakvu odgovornost za sadržaje stranica na koje poveznica usmjerava korisnika. Web stranice trećih strana imaju svoje neovisne uvjete poslovanja te je obveza korisnika upoznati se s njima prilikom posjete tim stranicama.

Korisnik stranice na domeni www.kodzvaneta.hr potvrđuje da je upoznat s činjenicom da ponekad dolazi do prekida usluga jer pristup web stranici može biti u prekidu, privremeno nedostupan ili isključen, te da su to događaji izvan kontrole obrta za ugostiteljstvo Kod Zvaneta, te stoga on nije odgovoran za bilo kakav gubitak podataka do kojeg može doći za vrijeme prijenosa informacija na Internetu.

Korištenje web stranice www.kodzvaneta.hr isključivo je na odgovornost korisnika. Obrt za ugostiteljstvo Kod Zvaneta oslobađa se od svake odgovornosti za štetu koja je mogla nastati prilikom posjete stranici uslijed protupravnih radnji trećih osoba, računalnih virusa, prekidom u komunikacijskoj liniji, neovlaštenim pristupom, neprikladnim ponašanjem, nemarom i slično te drugih slučajeva za koje nije odgovoran vlasnik stranice.

Obrt za ugostiteljstvo Kod Zvaneta zadržava pravo da u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave ukine ili izmijeni sadržaj Općih uvjeta korištenja ili sadržaj web stranice www.kodzvaneta.hr. Korisnici su dužni prije svakog korištenja web stranice www.kodzvaneta.hr pregledati sadržaj Općih uvjeta korištenja. Suprotno postupanje oslobađa obrt za ugostiteljstvo Kod Zvaneta od bilo kakve odgovornosti. Ovi Opći uvjeti korištenja i bilo kakve njihove izmjene stupaju na snagu objavom na www.kodzvaneta.hr.

Informacije o vlasniku internetske stranice www.kodzvaneta.hr:

Kod Zvaneta, obrta za ugostiteljstvo
Sjedište: 52100 Pula, Valdebečki put 59
OIB: 69082722539
Telefon: 052 505 840